DRIVEN IN
81 SECONDEN
BUSINESS
PORTAL
ENGLISH

We are driven!
What about you?

Driven Helmond City of Smart Mobility is een initiatief van de gemeente Helmond om activiteiten, projecten en organisaties op het gebied van smart mobility in en om Helmond te verbinden. Op deze website vind je onder andere het laatste nieuws op Automotive vlak. Daarnaast een up-to-date agenda met activiteiten door het hele land. Laat je inspireren door onze mensen en hun verhalen.

 

We are Driven! What about you?

 

 

Dat houdt ons gedreven

Vandaag de dag willen we mobiel zijn. Zonder files, parkeerproblemen, ongelukken en onnodig oponthoud. De oplossing kun je alleen in nieuwe wegen zoeken. Maar dat loopt nogal in de kosten en het is zo zonde van het groen om ons heen. Wat nodig is zijn oplossingen die slim, snel, veilig en schoon zijn. In Helmond hebben we de drive om die te vinden. En bij die woorden, voegen we daden. Al jaren.

 

Om ons heen hebben we de kennis en kunde verzameld om de wereld te verbazen op het gebied van slimme mobiliteit. We zorgen ervoor dat de automotivebranche en de mobiliteitswereld elkaar vinden. En bieden vaste grond aan de Automotive Campus, waar bedrijven, onderzoeksinstellingen en onderwijs samenwerken aan slimme mobiliteitsoplossingen. Als stad willen we een proeftuin zijn, een kraamkamer, maar vooral ook een aanjager die continu vooruit blijft kijken op zoek naar verbeteringen. Zo zou ook de oplossing voor het immense fileprobleem in landen als China straks wel eens gewoon uit Helmond kunnen komen. Dat idee, daar worden we in Helmond blij van.

 

 Animatie: Driven in 81 seconden

Build the future

Om ons heen hebben we de kennis en kunde verzameld om de wereld te verbazen op het gebied van slimme mobiliteit.

Wie, wat, waar? Bekijk onze infographic voor een heldere uitleg over Driven. 

Build the future

Welkom

op de verniewde website van Driven by Helmond. Voor de beste beleving werkt deze site middels horizontale navigatie.